Outfit of the Day: Shimmer Shammer

Girl Talk 1o1 – “Relationship Madness”

Okay ladies, i dag vil jeg gerne snakke noget om couples. Det her er noget jeg ser så tit, så lad os lige få logikken på det hele.

Hvis du har en kæreste, og han flirter med andre piger lige foran næsen af dig så..
Nr. 1: Lad være med at blive sur på den tøs han flirter med, når det ligesom er din mand der selv har valgt at gå hen til hende og flirte. Det er ikke som om hun har holdt en pistol til hans hoved og tvunget ham til at flirte med hende. It was his own choice.
Nr. 2: Hvis den tøs ved at han er din kæreste, og de to flirter foran dig så dump both their asses! Du fortjener noget bedre end en lille dreng, der ikke respekter dig og jeres forhold. Og hvad angår pigen, så bare ignorere hende. Don’t go down to her level. You’re a wonan, not a girl. So if the little girl wants to play games, let her. Cause you’re a wonan with class.

Hvis din fyr bare snakker med en anden pige så..
Nr. 3: Har det ikke ens betydning med, at han vil have hende. Lad være at være usikker, og tro at han vil vælge hende frem for dig. There is a reason why he chose you. So don’t hate on the girl.
– Det var lige det jeg ville snakke om. Håber some of you ladies will take this into consideration. For ærlig talt, så er jeg træt af, at bitches tror jeg er ude efter deres mænd, når han snakker med mig.
That’s all for now. Have a great Sunday!

X♡X♡X♡
Bunso.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the Day: Shimmer Shammer